Cremă de năut cu bastonașe de legume – Izabella Pasca

Cremă de năut cu bastonașe de legume

By Nutritionist  

decembrie 4, 2016

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 5 mins
  • Randamente: 1 portie

Ingrediente

100 g năut fiert

50 g roșii uscate in ulei

1/2 cățel de usturoi

1 tsp ulei din borcanul cu roșii uscate

1/2 ardei gras roșu

1/2 castravete mediu

1/2 tijă de api

Indicații

1Se amesteca in blender Ingredientele ( humus, roșii uscate, ulei, usturoi și condimentele) pana se obține o cremă.

2Se spală legumele( ardei, castravete și apio), se taie in bucăți egale de 5 cm.

3Sugestie de servire Se pune crema într-un bol, se servește cu bastoanele de legume și salata de spanac .

4Pofta bună! Eat for the body you want, not for the body you have

00:00

Informații nutriționale

Mărime porție1
Calorii320 kcal
Sodiu323 mg
Proteină15 g
Sugar13 g
Total grăsimi10 g
Total Carbohydrates52 g