Penne cu ton și sos roșu – Izabella Pasca

Penne cu ton și sos roșu

By Nutritionist      ,

noiembrie 18, 2016

Descriere scurta

  • Prep: 50 mins
  • Cook: 30 mins
  • Randamente: 1 portie

Ingrediente

100 g penne integrale Barilla

100 ml sos de legume Barilla

150 g ton in suc propriu

1 tsp ulei de masline

1 tsp parmezan

1 tsp amestec seminte( Chia, susan, cânepa)

Indicații

1Se pun penele la fiert intro oala cu putina sara

2Intr-o tigaie se încălzește sosul de roșii și se adauga tonul

3Se tine la foc mic 3 min

4 se stinge focul, se daugă uleiul și se lasă cu capac pana se fierb pastele

5După ce s au fiert pastele după Instrucțiunile de pe ambalaj se amesteca împreuna cu sosul

6Se ia o farfurie ,se așeaza frumos penele și se decorează cu parmezan.

7Pofta bună. Eat for the body you want not for the body you have!

Note suplientare

00:00

Informații nutriționale

Mărime porție1
Calorii670 kcal
Sodiu208mg
Proteină51 g
Colesterol7
Sugar5
Total grăsimi8 g
Grăsimi saturate6 g
Polyunsaturated Fat34
Monounsaturated Fat20
Grăsimi nesaturate40
Total Carbohydrates88 g